Marketing Coördinator

HBO-opleiding
3 jaar werkervaring
32 – 40 uur

Hou jij van aanvallen en het spel te verdelen? Dan hebben wij een prachtige vacature bij een snelgroeiend softwarebedrijf. Wij passen de nieuwste visualisatie technologieën zoals Virtual- en Augmented Reality in onze software diensten toe.
In het speelveld van marketing, sales en communicatie zoeken wij een marketing coördinator.
Jij bent een aanjager, ondernemend en creatief type met passie voor marketing.
Samen met het salesteam ga je een marketingplan met duidelijke meetbare doelstellingen voor het komende jaar opstellen. En ontwikkel je een lange termijn strategie. Vervolgens ga je allerlei campagnes (online als offline) voor onze SaaS-softwarediensten Innobrix en EyeQ zelfstandig opzetten. Naast social media posts, website bijwerken organiseer je ook events. Ervaring met Adobe Indesign/Photoshop is mooi meegenomen.
Gezien onze internationale ambities beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal. Je beschikt over een HBO werk en denkniveau met minimaal 3 jaar werkervaring.

Wat wij bieden:
Bij Smart2IT kom je te werken in een professionele dynamische omgeving met enthousiaste en gedreven collega’s. Je krijg veel verantwoordelijkheid en is er ruimte voor initiatief. Wij bieden een uitdagende baan binnen een sterk groeiend nationaal bedrijf met internationale ambities met een passend salaris bij je achtergrond en werkervaring.

Interesse?
Ben jij een aanvallende marketing coördinator die wij zoeken? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sander Martinec onder telefoonnummer 074- 303 14 14
en e-mail info@smart2it.nl

Acquisitie door recruiters naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld en ook niet op gereageerd.

 

FDGazellen_Logo
Eén van de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Over

Smart2IT

Smart2IT is een innovatief en snelgroeiend bedrijf met een open, informele en gezellige sfeer.
Commercieel directeur Sander Martinec startte Smart2IT in juni 2014 samen met compagnon Gaston Smit, die de technische leiding heeft. Het bedrijf is inmiddels gegroeid naar 17 medewerkers en daarbij blijft het niet. Wij hebben grote ambities, over drie jaar willen we naar een omzet van 5 tot 10 miljoen euro.
Voor meer informatie kun je kijken op www.smart2it.nl , www.innobrix.nl en www.eyeq-learning.com.

Vacature als

PDF bestand

Je kunt de vacature ook downloaden, opslaan en printen als pdf bestand.

 

Virtual Reality, Augmented Reality
en 3D visualisatie software