3D CONFIGURATOR

VERBETER DE COMMUNICATIE MET JE KLANTEN DOOR VISUELE BELEVING
Ontdek onze SAAS-oplossing
Maak je BIM MODELLEN

Visueel en interactief

Maak jij net als het overgrote deel van de Nederlandse woningbouwers ook gebruik van 3D tekenpakketten zoals Revit van Autodesk, Allplan of Archicad? En wil jij ook je 3D BIM ontwerpen op een geweldige, efficiënte en krachtige manier presenteren aan je woningkopers?

Wij bieden een integrale softwareoplossing aan die jouw 3D BIM ontwerpen visueel en interactief maakt voor de woningkoper.

  • Eenvoudig in gebruik voor zowel de woningbouwer als de woningkoper
  • Geen specifieke technische kennis vereist
  • Toegankelijk via web op desktop en laptop, en via apps voor tablet en smartphone
  • Korte doorlooptijd en goede samenwerking door naadloze aansluiting op de 3D BIM werkwijze

Gevolg: Jouw woningkoper ervaart en beleeft de woningontwerpen op een krachtige en unieke manier. Zonder extra handmatig werk.

Waarom onze

SAAS-oplossing

Revit integratie

Upload de BIM ontwerpen van je woningen rechtstreeks in het CMS van de configurator. Heeft de woningkoper zijn/haar woningontwerp ingediend? Dan zijn de gekozen woningopties in te lezen in Revit.

CMS

Met het CMS creëer je eenvoudig en snel een 3D configurator in je eigen huisstijl. Maak projecten aan, upload en selecteer huistypes en beheer informatie aangaande je woningbouwproject op één centrale plek.

Virtual- en Augmented Reality

VR en AR zorgen voor een unieke ervaring van de woningontwerpen. Jouw woningkoper kan dit thuis beleven via een smartphone en cardboard of op kantoor met een HTC Vive VR experience.

één software oplossing,

Volledig overzicht

Plandesigner

Plandesigner is dé gebiedsconfigurator waarmee je snel en eenvoudig in 3D jouw gebiedsplannen uitwerken. Upload je onderlegger, richt het gebied in met woningtypes, verander de architectuur, sla op en bekijk je eigen ontwerp in Virtual Reality.

Woningconfigurator

Met de woningconfigurator kan jouw woningkoper zijn eigen toekomstige woning samenstellen en bekijken. Kies een kavel, selecteer en bekijk de woningopties, richt de woning in met meubels, sla je ontwerp op en ervaar je eigen woningontwerp in VR.

KenUwWoning

KenUwWoning is het online kopersbegeleiding platform waarmee je alle informatie en communicatie op één centrale plek vastlegt. Zo kun je op een efficiënte wijze online communiceren met uw kopers en/of bewoners. Tevens beschikt jouw bewoner hiermee over een eigen duurzaam woondossier.

Virtual Reality, Augmented Reality
en 3D visualisatie software