full
color
http://www.smart2it.nl/wp-content/themes/anya-installable/
https://www.smart2it.nl/
#4277bb
style3
+ 31 (0) 74 - 303 14 14

Over ons

Welkom bij Smart2IT

Waarom doen we het: 

Wij geloven dat digitale en direct toepasbare innovatieve (bouw)oplossingen het leven van onze klant, en de klant van onze klant, makkelijker en leuker maakt en wij zijn er van overtuigd dat we met onze Twentse nuchterheid onze klanten kunnen leiden en begeleiden, door het snel veranderende IT landschap, naar de meest passende informatie oplossingen.

 

Hoe doen we het:

Wij ontwikkelen flexibele, veilige en aanpasbare integrale en modulaire software oplossingen waarmee we onze klanten helpen haar (kern)processen te digitaliseren en deze oplossingen als (self)service aan haar klanten te kunnen aanbieden waardoor bedrijfs- & communicatieprocessen eenvoudig, efficiënt en transparant worden gemaakt. Wij kiezen voor platform-onafhankelijke web-based oplossingen en werken met bewezen gereedschap. Vanuit ontwikkelde “lego” softwareblokken bouwen wij de gewenste oplossing.

 

Wat doen we:

Wij bieden een integraal en/of modulair online software platform voor het in 3D samenstellen van uw producten (programmeren en visualiseren) door middel van configurators (plandesigner & woningconfigurator), Virtual Reality apps en online kopersbegeleiding platform (ken uw woning). Onze softwareproducten zijn geschikt voor elk apparaat dat verbonden is met het internet.

  • Integraal online software platform

    Smart2IT biedt een integraal online software platform voor het in 3D samenstellen van uw producten.


  • Innovatieve cloud-oplossingen

    Al uw data wordt online op één centrale plek in de cloud opgeslagen. Dit betekent dat u altijd uw projecten kunt raadplegen, waar u ook bent.

  • Beschikbaar op alle apparaten

    Onze producten zijn bereikbaar vanaf alle apparaten die maar verbonden zijn met het internet.


Vacatures

Team Smart2IT


Gaston Smit

Gaston

technisch directeur

 


Sander Martinec

Sander

commercieel directeur

 


Irès Stolte

Irès

developer

 


Robin Lankhorst

Robin

developer

 André Bredeweg

André

creative developer

 


Timo Boom

Timo

developer

 

Kevin Mettes

Kevin

developer

 

Nico Abbing

Nico

developer