welkom bij

Smart2IT

Smart2IT is een innovatief software bedrijf uit Nederland, gespecialiseerd in digitale toepassingen op basis van de nieuwste visualisatie technologieën. Wij ontwikkelen praktische, doelgerichte en betaalbare SAAS-oplossingen waarmee 3D visualisatie, Virtual Reality en Augmented Reality laagdrempelig en toegankelijk ingezet kan worden.

Smart2IT werkt met een team van gedreven en digital-minded professionals, die vooral veel kennis hebben van 3D software development. Vanuit deze sterke basis blijven wij onze SAAS-oplossingen continu doorontwikkelen en optimaliseren.

Wie wij

zijn

Smart2IT bestaat sinds 2014 en is opgericht door Gaston Smit (technisch directeur) en Sander Martinec (commercieel directeur). Vanuit een gezamenlijke interesse en ervaring met innovatieve software oplossingen, zijn zij overtuigt van de kracht van digitale toepassingen en visuele beleving. Dit maakt de bedrijfs- & communicatieprocessen namelijk niet alleen efficiënter, maar ook eenvoudiger én leuker!

“3D visualisatie, Virtual Reality en Augmented Reality is gewoon tof, en wij vinden dat iedereen de krachtige beleving van deze technologieën moet ervaren. Daarom zien wij graag dat alle organisaties in de wereld dit gaan toepassen.”

Dit is de kern van Smart2IT en geeft de pijlers die de basis vormen voor onze SAAS-oplossingen.

Onze

pijlers

Technologie

Wij zijn digital minded, en constant op zoek naar hoe wij 3D, VR en AR het beste kunnen doorontwikkelen in onze SAAS-oplossingen. Dit stelt onze klanten in staat om met onze innovatieve software ondernemend en vooruitstrevend te zijn.

Praktisch

Met onze Twentse nuchterheid willen wij SAAS-oplossingen aanbieden die ongecompliceerd en betrouwbaar zijn. Wij streven dan ook constant naar een eenvoudige gebruikerservaring waardoor onze SAAS-oplossingen doelgericht en functioneel zijn in te zetten.

Duurzaam

Wij kijken vooruit zonder het heden uit het oog te verliezen. Onze SAAS-oplossingen zijn laagdrempelig te gebruiken voor iedereen. En ze inspireren voor de toekomst. Wij gaan voor langdurige samenwerkingen met onze klanten zodat wij ze optimaal kunnen helpen in het digitale landschap.

Onze

Visie

Digitalisering is vandaag de dag niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Het heeft invloed op alles, zoals de manier waarop wij onze bedrijfsprocessen inrichten. Wie niet mee doet gaat achterlopen met alle gevolgen van dien, maar het biedt ook kansen!

Kijk naar 3D software, Virtual Reality en Augmented Reality. Deze visualisatie technologieën zorgen voor een beleving die steeds krachtiger, interactiever en realistischer wordt. Daarbij wordt beleving steeds belangrijker en zorgt het voor een ervaring die beter en langer onthouden wordt. Dit brengt ongekende mogelijkheden met zich mee op het gebied van training en opleiding, marketingactiviteiten, sales ondersteuning etc.

Wij zijn ervan overtuigt dat 3D, VR en AR de hype voorbij gaat en dat deze technologieën over enkele jaren niet meer zijn weg te denken uit ons dagelijks leven. Daarom willen wij organisaties nu alvast kennis laten maken met de mogelijkheden van 3D, VR en AR door ze te helpen met het structureel inzetten van deze technologieën. Hierdoor zijn ze klaar voor de toekomst.

Smart2IT

Werken bij

Bij Smart2IT werken wij met een team die digital in hun aderen hebben stromen en waarbij hun DNA uit broncode bestaat. Ze werken niet aan software oplossingen omdat het alleen maar hun werk is, maar ook omdat ze het gewoon gaaf vinden om te doen. Werken bij ons is iedere dag anders. Ons team heeft meerdere specialisaties waarmee wij de wereld verbazen met echt vernieuwende software.

Smart2IT is een bedrijf met een open, informele cultuur waarbij ieder zijn eigen verantwoordelijkheden, ruimte voor zelfontplooiing en inbreng van eigen inzichten heeft. Ideeën worden aan elkaar getoetst en waar nodig is er altijd een helpende hand van een collega. Daarom zoeken wij met regelmaat nieuwe collega’s die ons team versterken met verfrissende nieuwe ideeën, kennis en inzichten.

Virtual Reality, Augmented Reality
en 3D visualisatie software